Kuipers Drinkwater Security B.V. wordt KDWS Nederland B.V

Geachte relatie,

Kuipers Drinkwater Security B.V. wordt KDWS Nederland B.V. Niet omdat de oude naam waaronder u met ons kennismaakte de lading niet meer dekt, nee, we breiden onze activiteiten uit en daar past een nieuwe naam bij. Maar even ter geruststelling, ook bij KDWS Nederland B.V. draait alles nog om drinkwaterveiligheid.

Sommigen zullen ons kennen van het ontwerpen van leidingwaterinstallaties, anderen wellicht van de toetsing van bestekteksten. Voor talloze opdrachtgevers maakten we een Legionella Risicoanalyse en Beheersplan (RABP) of een Beheer- en onderhoudsplan (B&O). Mogelijk maakte u kennis met ons via cursussen die we samen met NEN hebben ontwikkeld of via de trainingen die we voor vele bedrijven op maat verzorgen. Grote opdrachtgevers waaronder gemeenten met soms tientallen gebouwen, zorginstellingen met meerdere locaties, ziekenhuizen, sportaccommodaties, scholen, allemaal maken zij inmiddels gebruik van onze expertise.

Een stap verder

Waar Kuipers Drinkwater Security B.V. in de achterliggende jaren vooral acteerde als adviseur gaan we onder onze nieuwe naam KDWS Nederland BV een stap verder. Onze kennis zetten we voortaan ook in voor de uitvoering van het beheer en onderhoud van de installaties. Dat vinden wij pas echt ontzorgen en daar gaan we dus per 1 september 2018 mee aan de slag. We zeggen niet meer alleen hoe het moet, maar we dóen het ook. KDWS Nederland B.V. heeft haar team uitgebreid met specialisten die het volledige takenpakket voor het onderhoud aan prioritaire en zorgplichtige installaties uitvoeren volgens de wettelijke verplichtingen.

KDWS Shop

Maar er verandert nog meer. Vanaf 1 oktober wordt KDWS Nederland B.V. ook leverancier van producten. Uiteraard producten die een bijdrage leveren aan de drinkwaterveiligheid zoals een groot assortiment legionellafilters en –douchekoppen, temperatuuropnemers of reinigingsproducten. Daarnaast zult u straks in de KDWS Shop producten voor waterleidingsystemen aantreffen die gericht zijn op comfort en energiebesparing, zoals volumestroombegrenzers.

Kortom wat we deden, blijven we doen: zorgen voor veilige drinkwaterleidingen. Alleen doet KDWS Nederland B.V. er vanaf nu een flinke schep bovenop. En u kunt erop vertrouwen dat we dat aanpakken met de zorgvuldigheid en betrokkenheid zoals u van ons gewend bent.

Lourens Kuipers, commercieel directeur

Oeds Kuipers, algemeen directeur

Hulp of
advies nodig?
Neem contact
op!