Drinkwaterkwaliteit & Controles

Drinkwaterkwaliteit

Het waarborgen van de kwaliteit van uw drinkwater is van belang voor de gezondheid en veiligheid van uw gebruikers. KDWS Nederland B.V. heeft een sterke toewijding voor het creëren van een veilige omgeving. We bieden uitgebreide diensten om ervoor te zorgen dat uw drinkwater voldoet aan alle wettelijke voorschriften en veilig is voor consumptie.

Wateranalyses en monsternames

Onze ervaren technici voeren regelmatige wateranalyses en monsternames uit om de kwaliteit van uw drinkwater te controleren. We volgen strikte protocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat de analyses nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Eventuele afwijkingen worden onmiddellijk geïdentificeerd en gerapporteerd.

Drinkwaterkwaliteit & controles door KDWS
Legionellarisicoanalyse kantoor

Microbiologische controles

We voeren microbiologische controles uit om een alomvattende evaluatie van uw drinkwaterkwaliteit te bieden. Hierdoor kunnen we potentiële gevaren zoals verontreinigingen, bacteriën en chemicaliën snel opsporen en aanpakken.

Legionellarisicoanalyse

Legionella vormt een specifiek risico voor de drinkwaterkwaliteit. Onze specialisten voeren grondige legionellarisicoanalyses uit om de potentiële groeiplaatsen van deze bacterie in uw watersysteem te identificeren. Op basis van de analyse stellen we effectieve beheersmaatregelen voor om legionellabesmetting te voorkomen.

Rapportage en advies

Na elke controle ontvangt u gedetailleerde rapporten met de resultaten van de analyses en aanbevelingen voor eventuele acties. Onze experts staan altijd klaar om u te adviseren over de juiste stappen om de kwaliteit van uw drinkwater te waarborgen.

Hulp of
advies nodig?
Neem contact
op!