Drinkwaterveiligheid

Drinkwaterveiligheid expertise

Bij KDWS Nederland B.V. staat drinkwaterveiligheid hoog in het vaandel. We begrijpen dat schoon en veilig drinkwater essentieel is voor uw organisatie en de gezondheid van de gebruikers. Onze expertise op het gebied van drinkwaterveiligheid omvat:

Zorgplicht & wetgeving

Wettelijke verplichtingen met betrekking tot drinkwaterveiligheid zijn vastgelegd in verschillende regelgeving, waaronder het Drinkwaterbesluit. Als gebouweigenaar heeft u een zorgplicht om ervoor te zorgen dat drinkwater veilig is voor gebruik. Onze experts kennen de wetgeving en begeleiden u bij het naleven van deze verplichtingen.

Drinkwaterveiligheid onderzoek
Brononderzoek en advies KDWS

Beheer en onderhoudsplannen

Een effectief beheer- en onderhoudsplan is essentieel om de drinkwaterkwaliteit te waarborgen. We helpen u bij het opstellen en uitvoeren van deze plannen, inclusief het regelmatig controleren en onderhouden van uw leidingwaterinstallaties.

Drinkwaterkwaliteit en controles

De kwaliteit van het drinkwater moet voldoen aan strikte normen. We voeren regelmatige controles en analyses uit om ervoor te zorgen dat uw drinkwater aan deze normen voldoet. Als er afwijkingen worden geconstateerd, adviseren we over de juiste maatregelen om de kwaliteit te verbeteren.

Neem contact op

Voor al uw vragen met betrekking tot drinkwaterveiligheid & proces- en bedrijfswater, kunt u rekenen op de expertise van KDWS Nederland B.V.

Advies drinkwaterkwaliteit

Hulp of
advies nodig?
Neem contact
op!