•   Waterveiligheidsexperts
  •  Klanten beoordelen ons met een 5/5
  •  Meer dan 16 jaar ervaring
  •  Legionella beheerapp

Referenties

KDWS Nederland B.V. is opgericht door specialist Oeds Kuipers. Kuipers heeft veel kennis en ervaring opgedaan, en heeft diverse studies gevolgd tijdens zijn ambtsperiode van 1986 tot en met 2008 bij een drinkwaterbedrijf. In die periode was hij werkzaam als inspecteur utiliteit en oefende hij toezicht uit op nieuwe en bestaande leidingwaterinstallaties conform de actuele wetgeving en voorschriften.

In 2004 werd in opdracht van ILenT Inspectie Leefomgeving en Transport (voorheen VROM-inspectie) een beroep op Kuipers gedaan om onderzoek te doen naar herhaaldelijke legionella besmette installaties. De hiervoor opgestelde rapporten hebben een bijzondere bijdrage geleverd aan de totstandkoming van nieuwe regel- en wetgeving, voorschriften en richtlijnen (ISSO).

Wat is een Legionella beheersplan

Projecten en referenties door de jaren heen

Door de jaren heen heeft KDWS Nederland B.V. een aantal grote projecten met succes afgerond. Enkele voorbeelden hiervan zijn een detentiecentrum, enkele penitentiaire inrichtingen, studentenwoningen in Amsterdam en Wageningen, enkele cultuurcentra, diverse zorgcentra, subtropische zwembaden, ziekenhuizen, sportcentra, basisscholen met gymzalen, brandweerkazernes, campings en kinderdagverblijven. Ook hebben we voor meerdere instituten onderhouds- en beheerplannen opgesteld. Deze opdrachten zijn uitgevoerd voor diverse gemeenten, woningcorporaties, universiteiten, de voedingsmiddelenindustrie en overige industrieën.

We kunnen wel stellen dat KDWS Nederland B.V. veel ervaring heeft op het gebied van drinkwaterinstallaties en legionellapreventie. Wilt u weten wat KDWS Nederland B.V. voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.