Samenwerking met Woonborg te Vries

Kuipers Drinkwater Security B.V. heeft op dit moment een groot aantal projecten lopen dat onder het beheer van Woonborg te Vries valt. KDWS B.V. ondersteunt Woonborg in de legionellapreventie en –beheer van de zorginstellingen en de woonvoorzieningen.

Het is van groot belang dat leiding- en drinkwaterinstallaties van woonvoorzieningen en zorginstellingen legionellaveilig zijn. Binnen deze instellingen is er een aanzienlijk aantal gebruikers van het leidingnet. Mocht er een besmetting voorkomen, dan kan dit zeer directe gevolgen hebben voor de gezondheid van een groot aantal mensen.

Om dit te voorkomen is Woonborg te Vries de samenwerking met Kuipers Drinkwater Security B.V. aangegaan. Wij leveren legionellarisicoanalyses, logboeken en beheer- en onderhoudsplannen van verschillende locaties aan Woonborg. Op deze wijze kunnen we spreken van legionellaveilige woonvoorzieningen en zorginstellingen, en kunnen de bewoners met een gerust hart genieten van hun leefomgeving mede omdat ook de te nemen beheersmaatregelen jaarlijks door ons zullen worden gecontroleerd.

noorderkroon-roden

Het plan van De Noorderkroon te Roden

NOVO_Torenlaan

De voorgevel van NOVO Torenlaan te Haren