KDWS Nederland B.V. ontwikkeld kennismateriaal ten behoeve van instructiebijeenkomsten en doceert en verzorgt eveneens deze instructiebijeenkomsten. Wilt u op de hoogte blijven van de huidige wetgeving? Bent u geïnteresseerd hoe u het beste een installatie veilig kunt aanleggen? Of wilt u weten hoe u kunt bezuinigen op de exploitatiekosten? Of hoe u de installatie moet beheren en onderhouden tegen zo laag mogelijke kosten? Of wilt u meer informatie over trainingen? Neem dan contact met ons op.

De trainingen zijn afgestemd op u als eigenaar van de installatie, voor uw medewerkers, monteurs en installatiebeheerders. Tevens ontwikkelen en doceren wij instructiebijeenkomsten voor ISSO, NEN, stichting Wateropleiding en KIWA.

Sprekende instructiebijeenkomsten afgestemd op uw behoeften

KDWS Nederland B.V. geeft bijeenkomsten over onderstaande thema’s.

  • Integraalontwerpen van legionellavrije woningen
  • Aanleg veilige leidingwaterinstallaties
  • Toepassing van alternatieve technieken
  • Controle en onderhoud van beveiligingseenheden in drinkwaterinstallaties
  • Beheer en Onderhoud van Leidingwaterinstallaties
  • Tevens verzorgen wij bijeenkomsten op maat.

Het kenmerk van de door KDWS Nederland B.V. gegeven instructiebijeenkomsten is dat ze zijn toegespitst op de huidige actualiteiten en dat er gebruikgemaakt wordt van praktijkvoorbeelden. Dit heeft een zeer sprekend effect op de deelnemers. De instructiebijeenkomsten kan zowel op locatie als in onze faciliteit worden verzorgd. De deelnemers ontvangen na afloop een deelname certificaat.

Nieuws

Download de app

download-app

Afgeronde projecten